NYTTT!!!

www.emmaotiffany.blogg.se !!!!!

fastnade

fastnade för pretty little liars, så nu ska jag kolla på några avsnitt innan jag ska sova. Imorgon blir det upp tidigt, men vad jag ska göra får ni veta imorgon ;)
Puss!

biebers nya skiva!

Stoppade tittandet lite, och började lyssna på Justin Biebers nya skiva, jag är redan kär ! 
Klicka på bilden för att lyssna på skivan!

pretty little liars

Åh vad dålig uppdatering det är nu för tiden... Haha, men nu ska jag iaf börja kolla på en ny serie, pretty little liars. Vi får väl se om det är något att kolla på eller inte, har hört mycket bra om det iaf! :)

sett klart hela desperate housewives nu

åhå vad jag har gråtit, haha sett klart alla avsnitt av DH nu, vad ska jag ta mig till?! :'(

fulla muggar

Hejhej! Vaknade strax innan 8, gick upp och åt lite. Sen var det ner till tandläkarn som gällde, kom hem alldeles nyss. Nu ska jag trycka i mig en banan och kolla på ett avsnitt av Desperate Housewives och efter det ska jag ut å springa en runda! Sen hem och duscha, fixa mat, äta, fixa mig och sen ner till stan. Så det är fulla muggar idag! hiho, men det är bra för då har jag ju något att göra istället för att bara slappa hela dagarna!
Ha det bäst så hörs vi sen! :*

min bästavän<3




new in


Fullt upp!

Hej! Dålig uppdatering idag, men vaknade iaf runt 11 sen gick jag upp, umgicks lite med min kusin och min bror sen stack dom och då tänkte jag att jag skulle hinna ut på en pw innan jag skulle städa så jag gick ner till sjön och började liksom min runda, inte så långt in på den så ringer telefonen och då var det min granne som undrade om jag kunde sitta barnvakt, hade en timme på mig att gå färdigt min runda, hem, duscha, laga och äta mat. Så jag bestämde mig för att istället springa, så det gick ju lite fortare, haha. Så nu har jag precis suttit barnvakt i två timmar med lilla Noah. Så mysig är han!! Nu ska jag såklart städa hela lägenheten.. Men men! Sen ska jag laga mat och baka lite. Hiho. Känner mig som världens hemma fru haha..

bild från igår!

Natti!

Ikväll var det jag som fick bestämma film! Lejonkungen 3 blev det då, självklart haha! Nu kollar jag på desperate housewives, ska bara kolla klart på detta avsnittet sen ska jag kolla på Project X. Imorgon ska jag ut på en långpromenad eller en springtur på morgonen och sen städa hela lägenheten, låter bra va? Är ensam hemma hela dagarna nu, så måste hitta på något att göra. Känner på mig att det kommer bli en hel del power walks eller springturer dessa dagarna om vädret tillåter, men det skadar ju aldrig! ;)

bild från när vi hade tjejkväll i Sandsbro!

Korrö

Halloj! Kom för inte alls så längesen hem fån Korrö där vi paddlade lite kanot. Haha det gick faktiskt bra ramlade inte i iallafall. Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa lite. Imorgon tror jag att jag ska ner till stan på dagen men det märker vi nog hur det går med det :) Har precis beställt hem lite grejer som för hoppningsvis kommer snart hiho. Nu ska jag pysa, pusshej!

chillar mest


Forrest Gump

Ligger just nu och kollar på Forrest gump som går på tv, men måste komma igång med att plocka upp sakerna som ligger på mitt golv haha.. 

bild på mig o bästis, saknar han redan haha :( Fattar helt seriöst inte hur jag ska klara mig utan han :(

godmorgon!

vaknade för en timme sen ungefär, har precis klätt på mig lite så ska snart ner till stan med pappsen. Ska kolla upp present till min kusin Alexander som fyllde 14 för snart en vecka sen, herregud vad stor han har blitt! Det är ju helt sjukt! Känns som att han nyss hade fyllt 10 liksom. Idag annars vet jag inte om jag ska göra något specielllt, kan inte gå ut ikväll heller eftersom jag ska upp tidigt till Lessebo imorgon. Vi ska nog paddla med familjen Fransson så det kommer bli kul!
Känner mig lite bättre idag, fast jag hostar fortfarande väldigt mycket :(

right now

sjuk?

Usch, jag hostar hela tiden och har jätte ont i halsen och känner mig inte alls bra. Vet inte varför.. Eller okej... Det var väl inte så varmt igår när jag cyklade genom hela växjö så det är nog därför... Haha, nu känner jag att det var tur att jag stannade hemma samtidigt som jag vill ut å röja! Men men, nu ska jag kolla på American History X eller Snabba Cash, har lovat en kompis att kolla på american history x så borde kanske göra det, eller ska jag slå till med en skräckfilm ? Hmmm...



saknar klassen redan... har faktiskt kommit några tårar idag, dom som inte kom igår...
 

hemmakväll

Halloj! Ikväll blir det bara att vara hemma, skulle igentligen gått på fest men kände att jag inte orkade, va liksom inte taggad eller någonting så då är det ju inte så roligt. Så det får bli en härlig hemmakväll bara. Nu är det two and a half men på tv så ska kolla på det och efter det är det bring it on. 
Här kommer bilder från igår!!

hallå där!

Hejsan! Vaknde runt halv 10 idag, åt lite hallon och grädde sen cyklade jag och min bror ner till skolan och hämtade min väska, efter det cyklade vi ner till telia och fixade min telefon och sist men nog viktigast så lagade vi min cykel som har varit... ganska sönder nu haha! 
Nu håller jag på att kolla på desperate housewives, det är så spännande nu!! Har kommit till den sista säsongen och det känns som att man är en av dom som bor på Wisteria Lane, haha det är sjukt! Inser att det snart är slut på allt eftersom det är sista säsongen, hur fan ska jag klara mig?! :(

kvällen

Hej! Nu har jag precis kommit hem från en sjukt konstig kväll haha! Började ju som sagt med skolavslutning. Det gick väldigt bra! Betygen också, hade höjt mig i endel ämnen så det var ju underbart! Sen stack jag hem och fixade iordning lite, sen drog jag mig mot sandsbro. Självklart dör min telefon med gps:en i påvägen, så kom lite vilse hhaha. Iaf, sen skulle jag starta telefonen och då insåg jag att jag hade glömt bort min pinkod. Så att jag kan inte öppna den... Jag får väl cykla till telia imorgon eftersom jag ändå måste till skolan och hämta min väska som jag har glömt där -.-  När jag kom fram till Sandsbro iaf, så mös vi lite och chillade mest, otroligt mysigt. 
Sen skulle jag cykla med William och Simon hem men då mötte vi Phille, Markus, Daniel och Sofie så jag stannade med dom och chillade lite. Haha, så störda hela högen, men det var otroligt roligt! Vi hade vår egna lilla cykelfest haha, vi cyklade från norremark ner till stan och sen stack jag hem dom drog vidare någonstans. Denna kvällen har varit otroligt mysig och väldigt fin! Nu ska jag kolla på Snabba Cash. Ha det ! :*
Några bilder från dagen/kvällen!

äh det krånglar, ni får resten imorgon! Natti!!

Dagarna

Hejhej! Nu har jag tid att berätta om de senaste dagarna. Igår så var vi på evedal på morgonen, jag cyklade hela vägen dit från teleborg, inte illa. Det är ju typ tvärs genom hela Växjö. Där iaf så spelade vi minigolf, det slutade  med att William och Alexander skvätte massa vatten haha. På kvällen sen var det avslutningsmiddag, otroligt mysigt!! Kan nog inte berätta så mycket om vad som hände men kan ju säga att man har fått en helt annan syn på lärarna haha :p 
Idag så skulle vi baka tårta till skolan, jag steg upp strax efter 6 och det tog en halvtimme att göra den, så jag var färdig väldigt tidigt. Vilket inte var så bra, så jag fick sitta och inte göra någonting i typ 2 timmar. Seeegt. Sen i skolan så var det lite idrefilm och sånt. Sen brännboll mot lärarna. Eleverna vann, det är väl klart vi gör det ;) Iaf, så hade jag och några andra planerat ihop att vi skulle hämnas på William och Alexander för igår. Så vi hade med oss vattenflaskor fyllda med vatten. Självklart var jag den första att bli blöt, men inte av någon av dom utan av vissa andra dumma människor haha :( Sen blev det vattenkrig för fulla muggar!! Haha! 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag börja fixa inför ikväll. Först är det skolavslutning och sen är det avslutningsmys ute i sandsbro! :) 
Eftersom bilderna från igår är på folk som inte vill att de ska komma ut så lägger jag inte upp några från middagen!

Dagens

Såhär kommer jag springa runt idag, först taggar vi Idre film och efter det brännvin mot lärarna!


morgonens uppdrag!


Trött

Sjukt trött efter en otroligt härlig kväll, berättar allt imorgon, nu ska jag sova. Love.


Mot middagen

Nu drar jag till avslutningsmiddagen!


Förberedelser ✌


hemma

Halloj! Kom hem för kanske en timme sen, lite mindre. Vi var på evedal idag, spelade minigolf med klassen. Det gick väl.. Sådär haha :p Jag cyklad iaf dit, från Teleborg, det var inte dåligt hörni! Påvägen dit träffade jag lite kompisar haha i förbifarten. På evedal sen träffade jag ju finaste Viola, den tjejen är ju för söt!!
Kollade precis klart på en film på disney channel, fastnade för sista låten, länkar den här nere, väldigt skön faktiskt! :)
Nu ska jag iaf snart hoppa in i duschen och om någon timme börja fixa inför avslutnigsmiddagen som är ikväll!
Ha det så bra sötisar! :*


Dagens


dagen

Ojoj idag har det varit fullt upp!
Började med att ha de två sista lektionerna på kronoberg skola, känns hemskt :(
Sen chillade vi i två timmar typ, sen bort till domkyrkan och övade på en massa, vilket var ganska onödigt. Sen cyklade jag hem, fixade iordning mig. Sen stack jag bort till Frans student och var där en liten stund med finaste Erika. Gick lite vilse i skogen hahaha, med klackar, ni kan ju tänka er hur det gick? ;) Haha! Sen iaf så kom jag hem vid halv 7 och då kom jag ju på att det var tjejkväll borta hos i sandsbro, så jag fick pappa att skjutsa mig bort dit och så har jag varit där hela kvällen och myst!
Så det har varit det jag har gjort, men jag lägger upp lite bilder här så får ni se det så istället! :*
Innan studenfesten





Mys i Sandsbro!

Dagens


Fotboll

Fotboll med mina favorit killar, ben&jerry


Tar en paus


Hahah

Dags att öva!


student imorgon!

Imorgon ska jag på student, tror det är den enda jag ska gå på iår, känns skönt! Jag ska med Erika på Frans student, kommer bli kanon! Ska visa sen vad jag ska ha på mig, annars får ni se det imorgon! :D Hoppas vädret blir fint! Nu ska jag kolla klart på desperate housewives avsnittet!
Ett till tips för er som inte vill ladda hem serier! Så kan ni gå in på: www.watchseries.eu ! Det är via internet och helt gratis! :D
slängde bara in en bild! hehe

Rolig app

Om ni vill ha något roligt att göra så ladda ner denna appen och spela med mig! Tiffany.jamtefors heter jag :D
Song pop heter appen förresten!:)


Godnatt

Nu säger jag godnatt med en ful bild haha, man kan ju inte alltid vara seriös :P


bio

Har precis kommit hem, var på bio. Det blev snövit! Gillade den faktiskt! Trodde inte den skulle vara så bra, men den var faktiskt bra! :D

nya favoriten!

Tre grymt bra låtar från nya favoriten Olly Murs!

Blogresponse!

Nu har jag inskaffat mig blogresponse! Så fråga på! :D


före-efter

efter:
är väl inte riktigt färdig än, men har kommit en bra bit påvägen!! Fattar inte hur rummet kunde vara så stökigt innan...

sammanfattning av 9:an

Nu börjar det närma sig slutet av nian... Känns både bra och dåligt. Men här kommer en liten sammanfattning!

Början av 9:an blev jag tillsammans med johan.
Det tog slut med Johan och jag åkte till Stockholm med Skol IF.
Det gick lite överstyr.
jag åkte till Norge, haha hade ingen bättre bild!
det var club nordic!
dansuppvisning!
Vi åkte till Idre.
Började dansa som en tok!
det var Oléo med fina tjejer! Även då jag lärde känna Bella!
det blev en hel del äventyr med bella!
satt barnvakt en hel del!! :D
massa bus med thilda och felicia!
dansupppvisning!
även börjat umgås mer med min finaste erika! Denna bilden är från kapten röd!
detta är ju självklart inte allt! Utan detta är bara i stora drag! När man tänker tillbaka så har det hänt otroligt mycket. Både plus och minus. Här har jag bara tagit med 1 stort minus, resten är plus. Men har umgåtts otroligt mycket med fina vänner detta året, och jag känner på mig att sommaren kommer bli fantastisk!

Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för kanske en halvtimme sen och gick upp på direkten och tänkte koka lite ägg. Ja, det slutade med att 12-paketet tog slut.. Haha nej men ville ju såklart ha hårdkokta ägg, men de två första blev löskokta. Så dom fick pappa. Sen kokade jag två till så hände samma sak, fast typ halva blev hårt och andra halvan blev löst... Smart... Haha, så åt iaf ett och gav det andra till pappa.
Igår blev jag jätte överraskad! Hörde att telefonen ringde så var det Bella, och visst har jag ju världens finaste vän! Hon var på klassresa och visste om att jag var sjuk, så ringer hon mig och frågar hur det är med mig och önskar att jag ska krya på mig. Hon är ju världens bästa!! :love:
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Desperate housewives och sen komma igång och städa!
Hejsvejs!
hahaha, fin bild! Mitt lilla hjärta, du är bäst <3

Desperate housewives


The stepfather

Nu blir det att kolla på denna filmen, det var ett tag sen nu!


Godmorgon!

Hejhej! Nu nr jag tittar efter så känns det fel att säga godmorgon haha... Menmen! Vaknade runt 10 och gick upp å käkade frukost, sen så frågade pappa om jag skulle med på stan, så det var bara att snabbt byta om och åka ner till stan. Sen hem och då började jag operation städa! Hahaha, nej men aa, mitt rum såg ut som en svinstia, helt sjukt.. Knappt att jag vågar visa bilder... Det ser bättre ut nu iaf, men det är fortfarande väldigt mycket som måste städas bort. Men det fortsätter jag med imorgon!
Har tagit en paus nu och kollar på Sex and the city och funderar på vad jag ska göra med mitt hår på avslutningen haha... Tror jag har kommit på det, men jag vet inte än... Har iaf båda mina klänningar så det är ju bra! :thumbup:
Nehepp nu ska jag fortsätta kolla, pussar! :love:
haha vilken söt bild jag hittade, denna kvällen minns jag väldigt väl med fina tjejer ! :D

hemma kväll

Ligger i sängen och inser att jag inte pallar resa mig upp.. Den känslan är fan inte rolig haha.. Men men, kvällen har bestått av lite film med pappi, även lite pizza, nu känns min mage helt uppsvälld också... Härligt.... Känner att jag nog har feber har cp ont i halsen och hostar hela tiden, hemskt fan :( Haha, nu ska jag gräva ner mig i täcket och kolla på tv.
Hoppas ni har en bra kväll!
pussar! :love:

hahaha asså jag pallar inte..


hemma

Hejhej! Kom hem för en stund sen, men har varit i skolan ett bra tag efter jag slutade, fråga mig inte varför... Det vet jag inte ens själv.. Haha, men men. Dagen idag flöt på bra. Ikväll ska jag bara stanna hemma eftersom jag känner mig lite sjuk, så ska ha lite hemmaväll med bästa pappsen. Imorgon får vi se om jag hittar på något, men det kan vara skönt att bara vara hemma en hel helg, det var längesen jag var det! Men men, vi får väl se!
Nu har jag precis städat mitt rum och ska snart iväg och handla lite kvällsmat. Tyckte pappa sa något om pizza men det märker vi väl. Är sjukt sugen på kebab!!
Ha det så bra!
pussar :love:

Skolan

Är påväg till skolan nu, hoppas på att det blir en kort dag idag, och hoppas verkligen att den blir slapp! Usch känner att jag håller på att bli förkyld... Är helt hängig och näsan rinner och jag hostar i stort sett hela tiden. Hoppas jag inte blir sjuk bara, men i helgen ska jag nog bara känner att jag inte pallar göra så mycket, men det vet man ju aldrig såhär tidigt, det bestämmer jag ändå senare haha.
Nu ska jag pysa, hejsvejs!


Chilledill

Är inte på humör alls längre, det enda jag gör är att gå runt som ett lik i skolan och bara vänta på att få sommarlov. Så sjukt segt! Men men, ska trösta mig med lite pannkakor som jag precis gjort, sen kolla på någon film. Pusshej!


Dagens

Hejhej! Sitter nu i skolan och väntar på att min lektion ska börja men det gör den om en kvart haha. Har haft sovmorgon fram tills nu, hiho!


grym!

åhå vad duktig du är ida!!

moulin rouge

lägger mig och kollar på en av de bästa filmerna någonsin, om ni inte har sett den kan jag ju säga er att ni ska se den så snabbt som möjligt!

Påväg hm

Hejhej! Kalla mig osmart, skulle starta om min telefon och självklart kan jag ju inte pinkoden så har inte kunnat använda den på hela dagen. Men det har varit skönt också, allt har gått jätte bra! Den minsta hade vattenkoppor så han var jätte lugn och sen smet dom andra två små ifrån mig hahaha, men det gick bra ändå!
Nu sitter jag på bussen hem och ska försöka att inte somna, är sjukt trött.
Här kommer en söt bild på när love somnade i mitt knä haha!


Godmorgon!

Halloj alla sömntutor! Nu är jag precis fördig, ska bara äta lite frukost, sen ska jag bort till kosta för att sitta barnvakt hela dagen!
Igår när jag kom hit så låg luna gråtandes i soffan och jag trodde hon hade bråkat med sin bror, vilket var sant. Men på något sätt hade hon lyckats ramla ner för soffan så vi trodde hon hade brutit armen, så dom fick åka in till akuten. Som tur var så var den inte bruten! Gick och la mig väldigt tidigt igår, men det var fortfarande segt att vakna idag :(
Men men!
Nu ska jag äta frukost!
Hejsvejs!


På bussen

Sitter just nu på bussen och den ska nog snart åka bort till Lessebo. Ska sova där inatt och imorgon ska jag sitta barnvakt! Vi får väl se hur det går haha ;D nej men det kommer nog gå bra, eller aa det får man väl hoppas iallafall :) pappi köpte nappar till mig som jag kan ha som lite resegodis hiho. Hann aldrig kolla klart på filmen innan, men den verkade otroligt bra!! :D
Glömde mina hörlurar hemma också, går snart i depression:(
Men nu ska jag käka lite till och sen spela spel på telefonen ! Hejsvejs!


RENT

Har total förälskat mig i låten "Seasons of love" som är från filmen RENT. Så ska passa på att gotta mig med en cupcake och kolla in den! Eftersom musikalfilmer är bland det bästa jag vet, så tror jag det kommer bli kanon!
Dagen idag var väldigt seg, hände inte så mycket... Men men, god mat fick jag iaf :D

Nu kan jag överleva dagen haha


Dagens

Aktivitetsdag på Värendsvallen, kuuul? Verkligen inte! Ska ha friidrott och det suger jag verkligen på. Men men, man får väl stå ut med det för sista gången på Kronoberg. Vi har ju sånhär dag varje år, så detta är ju fjärde gången jag är med...
Nu står jag och väntar på att bussen ska komma, ska in till stan och köpa en kaffe och sen sätta mig på den andra bussen bort till Värendsvallen! Vi hörs väl senare idag! Hejsvejs!


Charlie st. Claud

Har precis kollat på denna filmen, som jag köpte för ynka 10 kronor på hemmakväll, haha! Men grymt bra är den, fast har för en gångs skull inte gråtit, kanske för jag har sett den några gånger innnan? ;)
Haha, ser ut som att jag inte har något hår på bilden, men det är uppsatt i en väldigt hög toffs :)

flitig!

Hoho! Idag har jag varit duktig! Satt kvar i skolan för vi skulle klippa ihop filmen till vårt Svenska projekt, vi blev inte färdiga, men vi kom en bra bit på vägen!! Så skönt! Kom hem runt halv 4. Då fick jag för mig att jag skulle baka cupcakes! Självklart gjorde jag det. När jag ändå var i farten så hittade jag rabarber så det blev en rabarberpaj också hehe! Sen ställde jag mig och diskade och donade i köket. Så kom bästaste pappa hem och blev helt överlycklig. Så sen kokade jag lite pasta så åt vi makaroner och köttfärsås, mums. Pappa behövde såklart inte lyfta ett finger haha. Tycker ju att det är så sjukt roligt att baka, men får ångest om jag skulle äta allt. Haha, så jag överger det till pappsen!
Sen åkte vi bort till mamma och lämnade lite saker, sen kom jag ju såklart på att vi har aktivitetsdag imorgon på värendsvallen så jag och pappa fick stanna på Willys och handla lite gurka och tomat och feta ost. Självklart hade dom ju inte den dressingen eller kyckligen jag ville ha, så vi åkte vidare till ICA och där fanns det jag sökte efter hiho! Kanon! Så kom jag hem, än en gång ställde jag mig och kokade pasta och hackade grönsaker och delade kyckling.
Som ni nog kan förstå så har jag haft fullt upp hela dagen, imorgon hade jag tänkt att städa igenom lägenheten om jag hinner och orkar. Sen ska jag till Lessebo på kvällen eftersom jag ska sitta barnvakt hela onsdagen så passar jag på att sova där imorgon!
Här kommer receptet på cupcakesen!

älskar det nya programmet på blogg.se ! :D

Dagens


Moccalatte

Haha känns som att jag lever på på moccalatte, men det är så in i helvetes gott!
Försov mig idag, vaknade för typ en halv timme sen och eftersom jag inte har min cykel här så måste ta bussen...
Nu sitter jag iallafall och kollar på that's 70's show, ska snart börja fixa mig, Pusshej!


Hanna johansson

Och Sverige, vi har en vinnare! ;) haha nej men aa, grattis till Hanna iallafall! Förstod nästan att hon skulle vinna, men för mig spelade det ingen roll, hehe. Jag hejade ju på macarello, men inte kom han till finalen. Men det vet ni ju redan!
Nu ska jag kolla på that's 70's show, natti!


Big brother live

Nu är de final i bb! Vem hoppas ni vinner? Jag hejar på amandus ikväll, även om jag inte tycker han är en värdig vinnare så är han den som förtjänar det mest av dom som är kvar iallafall, Hanna kan också vinna, men inte gärna.
Marcelo skulle vunnit hela skiten!! Kollar ni på finalen? Ser ni hur snygg Marcelo är ikväll?
Vem hejar ni på?
Ha en bra kväll hörni!!!!


cillar

Ligger fortfarande i sängen och kollar på Big brother från förra året, haha har knappt rest mig upp från sängen asså... Fick nyss planer för onsdag då jag ska sitta barnvakt hela dagen, fast ute i Kosta hehe.  Nu ska jag snart hoppa in i duschen, hejsvejs!
gammal bild

Big brother 2011

Ligger i sängen och kollar på förra säsongen av big brother. Bra sätt att spendera denna dagen! Ikväll är det ju bb-final! Igentligen tycker jag inte att det är någon som ska vinna av dom som är kvar, men om någon nu ska göra det så är de amandus!
Men nu ska jag fortsätta kolla, pusssss!


spårad kväll

att något som skulle bli så bra kunde sluta så. Det är sjukt vad det sprider sig fort i denna lilla staden. Men men, nu blickar jag framåt!

hemma

kom hem för en liten stund sen, har precis duschat. Ska sen ner till stan och träffa Sarah och Nattis, sen träffa Emelie och Angelica också tror jag haha! Känner på mig att ikväll kommer bli otroligt bra!
nu måste jag noppa ögonbryna haha, och börja sminka mig. Pusshej!

Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sen, igår var riktigt rolig faktiskt! Först träffade jag sultan, stod och snackade med han ett tag, sen kom Nicole och då gick vi bort till folkets hus där det var dansuppvisning, den va väl sådär. Dom kan göra mycket bättre ifrån sig igentligen. Men men, sen kom Johan och hämtade upp mig och så stack vi bort till han och spelade FIFA och kollade på Ronny och Ragge haha!
nu har jag precis käkat frukost sen ska jag städa iordning och sen ska jag hem och sen iväg för kvällen!
Hejsvejs!


Påväg

Sitter nu på bussen till Lessebo, min lillebror har somnat... Kul... Haha, är snart framme som tur var, har skrivit färdigt uppsatsen nu, blev nöjd faktiskt! När jag kommer fram till Lessebo ska jag till mina kusiner och lämna mina saker, sen ska jag bort till johan och spela FIFA, sen på dansuppvisningen! nu måste jag väcka min lillebror! Hejsvejs!


Mocca och kola

Med lite mocca latte och en kola skriver jag klart det sista på min uppsats för att sen åka till lessebo. Hejsvejs!


Dagens


Morgonmys

Halloj! Sitter nu och kollar på gårdagens BB-avsnitt och dricker en otroligt god moccalatte! Ska snart bege mig mot skolan!


RSS 2.0